Vi har bred erfarenhet av legoarbeten

007

Tillverkning hos oss på Tätsvets sker oftast som legoarbeten, där kunden tillhandahåller ritningar. Men vi kan även hjälpa till med konstruktions- och ritningsarbeten.

Legoarbeten kräver noggrann planering

Legoarbeten innebär att man gör en del av ett projekt. Man tar hjälp av företag som har specialiserat sig inom ett visst område. För att ett legoarbete ska fungera bra krävs noggrann planering i början av projektet. En arbetsplan finns för att beräkna hur lång tid varje del ska ta, då vet också varje företag i kedjan när de ska börja med sin del i produktionen. På Tätvets är vi givetvis väldigt noga i planeringen av våra arbeten så att vi kan hålla leveranstiden.

Legoarbeten är idag en viktig del i framförallt metallindustrin, bakom all produktion finns en lång kedja av olika företag med olika specialområden. Kreativitet, process och teknik behövs för att varje produkt ska nå sitt slutmål. I produktionskedjan finns bland annat formgivning av produkten, tillverkning, slipning, montering, efterbearbetning och slutligen leverans.

Legoarbeten gör produktioner mer effektiva och ekonomiska

Legoproduktion är en viktig del för att effektivisera produktionen och därmed också göra projekten mer ekonomiska. Genom att använda sig av legoproduktion med specialiserade företag kan man också försäkra sig om att produkten håller högsta kvalité ända från det att den första delen skapas till att den levereras till kund eller butik.

Vill du veta mer? Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi jobbar med legoarbeten!

 

URVAL AV UPPDRAG

Kompressoranläggning

Kompressoranläggning

Kompressoranläggning levererad till AxFlow AS i Oslo, Norge.... Läs mer » 
Korgsil

Korgsil

Korgsil KBI-250 beställd av Filterteknik b.w. AB, levererad till Iggesund... Läs mer » 

Lamellseparator

Lamellseparator beställd av Vivex Separation AB, Tumba... Läs mer » 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.