• 08 - 531 775 33

    info@tatsvets.se

  • Finkmossvägen 100

    147 34 Tumba

  • Öppettider

    Må-To: 07-17, Fr: 07-15

Text4
 
 
 

Legoarbeten kräver noggrann planering

Tillverkning hos oss på Tätsvets sker oftast som legoarbeten, där kunden tillhandahåller ritningsunderlaget. Men vi kan självklart även hjälpa till med konstruktions- och ritningsarbeten.

Legoarbeten innebär att man gör en del av ett projekt. Man tar hjälp av företag som har specialiserat sig inom ett visst område. För att ett legoarbete ska fungera bra krävs noggrann planering i början av projektet. En arbetsplan finns för att beräkna hur lång tid varje del ska ta, då vet också varje företag i kedjan när de ska börja med sin del i produktionen. På Tätvets är vi givetvis väldigt noga i planeringen av våra arbeten så att vi kan hålla leveranstiden.

 

Legoarbeten är idag en viktig del i framförallt metallindustrin, bakom all produktion finns en lång kedja av olika företag med olika specialområden. Kreativitet, process och teknik behövs för att varje produkt ska nå sitt slutmål. I produktionskedjan finns bland annat formgivning av produkten, tillverkning, slipning, montering, efterbearbetning och slutligen leverans.

 

Legoarbeten gör produktioner mer effektiva och ekonomiska

Legoproduktion är en viktig del för att effektivisera produktionen och därmed också göra projekten mer ekonomiska. Genom att använda sig av legoproduktion med specialiserade företag kan man också försäkra sig om att produkten håller högsta kvalité ända från det att den första delen skapas till att den levereras till kund eller butik.

 

Kontakta oss idag så går vi tillsammans igenom era behov.

Tätsvets har en bred erfarenhet av olika svetsade konstruktioner, vår huvudinriktning är tillverkning av olika kärl och tankar i kolstål, rostfritt och syrafast material. Företaget har funnits sedan 1964 och vi har vårt kontor i Tumba, Stockholm. Under åren har vi samlat på oss erfarenhet, djup kunskap och bred kompetens inom våra områden. Intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss idag så diskuterar vi ditt behov!

lamellseperator
legotillverkning
Isolerade tankar
ångpannor