• 08 - 531 775 33

    info@tatsvets.se

  • Hamringeväge 1

    146 41 Tullinge

  • Öppettider

    Må-To: 07-17, Fr: 07-15

Text4
 
 
 

Svetsning är grunden i vår verksamhet,

 

Vi har erfarenheten och gedigen kunskap.

.

Vi har lång erfarenhet av svetsning i aluminium, kolstål, rostfritt och duplex.

Våra svetsmetoder är MMA(111), Mig/Mag(131-138), Tig(141, 142), Gas(313) och punktsvets(21).

Våra svetsare är certifierade enligt SS-EN 287 och SS-EN 9606 på de normalt förekommande materialgrupperna.

 

Vi tar svetsning på allvar, det är som dom säger ”kvalité byggs in”. Svetsning är till synes ganska enkelt om man bara tittar på ytan men det gäller att styra in kvalitén för fullgott resultat.

 

Svetsansvarig är IWS Peter Lundholm som ser till att rätt kvalité levereras och tillsammans med svetsarna leds arbetet med utvecklingen av svetsteknik, dokumentation och kvalitetsuppföljning.

 

För att alltid ligga i toppen av kvalitetskurvan undersöker vi kontinuerligt våra svetsar med ultraljudstest (UT) för att se på djupet, penetrantprovning (PT) och magnetpulver (MT) är också vanliga kvalitetskontrollfunktioner vi använder oss av. Vi kallar vid behov även in röntgen, allt för att säkerställa kvalitén.

 

Kontakta oss idag så vägleder vi dig i ditt behov.

Tätsvets har en bred erfarenhet inom kvalificerad svetsning, Vi tillverkar bl.a.olika kärl och tankar i kolstål, rostfritt och syrafast material. Företaget har funnits sedan 1964 och vi har vårt kontor i Tullinge, Stockholm. Under åren har vi samlat på oss erfarenhet, djup kunskap och bred kompetens inom våra områden. Intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss idag så diskuterar vi ditt behov!

svetsning
kärl
tryckkärl
Svets