Vi har ett djupt kunnande inom stålkonstruktioner

006

Tätsvets har bred kunskap inom stålkonstruktioner. Vi har ett djupt kunnande om stål som konstruktionsmaterial inom byggtekniken.

När det kommer till stålkonstruktioner är det viktigt att veta hur materialet ska användas i konstruktioner och även hur man dimensionerar utifrån de byggnormer som finns. Stål är en produkt som används i nästan alla projekt, alltifrån byggnad av industrier eller specialdesignade hus där designen kräver en perfekt stålkonstruktion.

Kontakta oss idag så vägleder vi dig i ditt behov av stålkonstruktioner

Tätsvets har en bred erfarenhet av att arbeta med stålkonstruktioner. Företaget startades 1967 och vi har under åren samlat på oss erfarenhet, djup kunskap och bred kompetens inom våra områden. I Norsborg, Stockholm hittar du vårt kontor. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss idag så diskuterar vi ditt behov av stålkonstruktioner!

 

URVAL AV UPPDRAG

avskiljare

Avskiljare samt separator

Avskiljare NK18, samt en separator NVA-1 i syrefast stål, beställd... Läs mer » 
Korgsil

Korgsil

Korgsil KBI-250 beställd av Filterteknik b.w. AB, levererad till Iggesund... Läs mer » 

Lamellseparator

Lamellseparator beställd av Vivex Separation AB, Tumba... Läs mer » 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.