Vi tillverkar kvalitativa tryckkärl efter dina behov

008

Vi tillverkar tryckkärl enligt tryckkärlsdirektivet (PED) i svart, rostfritt och syrafast material enligt era ritningar. Saknar du färdiga ritningar kan vi hjälpa till med att ta fram godkända konstruktionsritningar. På Tätsvets tillverkar vi tryckkärl för miljöarbete, rostfria tryckkärl, ångpannor och tryckluftstankar.

Tryckkärl av högsta kvalitet

Alla våra tryckkärl tillverkas enligt tryckkärlsdirektivet (PED) i svart, rostfritt och syrafast material. Produkterna genomgår även en noggrann kontroll innan de godkänns för leverans. Kraven är höga och för oss är högsta kvalitet ett måste. Du kan med andra ord känna dig trygg med Tätsvets som leverantör. Vi har lång erfarenhet, ett brett kunnande och alla de lincenser som krävs för tillverkningen.

Skräddarsydda tryckkärl

På Tätsvets erbjuder vi även skräddarsydda tryckkärl. Vi kan ta fram dem i enlighet med dina ritningar men vi kan också hjälpa dig att ta fram godkända konstruktionsritningar. Om du redan har ett tryckkärl kan vi hjälpa dig med besiktningen av det. Vid förfrågan utförs även en tryck- och täthetskontroll av ett ackrediterat organ. Låt oss veta hur du vill ha det! Är du osäker kring vad du behöver hjälper vi dig gladeligen att reda ut det. Vi finns här för dig!

Kontakta oss idag så vägleder vi dig i ditt behov

Tätsvets har en bred erfarenhet av att arbeta med tillverkning av tryckkärl i svart, rostfritt och syrafast material. Företaget har funnits sedan 1967 och vi har kontor i Norsborg, Stockholm. Under åren har vi samlat på oss erfarenhet, djup kunskap och bred kompetens inom våra områden. Intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss idag så diskuterar vi ditt behov!

URVAL AV UPPDRAG

Isolerade tankar

Tankar

Syrafast dubbelmantlade och isolerade tankar diameter 1300 mm, levererade till... Läs mer » 
Kolsyreavdrivare

Kolsyreavdrivare

Kolsyreavdrivare, SS 2343, beställd av Water Processing Sweden AB... Läs mer »